.geo-page[data-v-e7068e6a]{gap:20px}.geo-page[data-v-e7068e6a],.geo-section[data-v-e7068e6a]{flex-direction:column;display:flex}.geo-section[data-v-e7068e6a]{gap:8px}.geo-title[data-v-e7068e6a]{color:var(--dark-text);margin:0;font-size:16px;font-weight:600}.geo-head[data-v-e7068e6a]{flex-wrap:wrap;align-items:center;gap:8px;display:flex}.geo-head .geo-title[data-v-e7068e6a]{margin-right:auto}.geo-systems[data-v-e7068e6a]{grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(260px,1fr));gap:12px;display:grid}.geo-field[data-v-e7068e6a]{color:var(--dark-text-muted);flex-direction:column;gap:4px;font-size:13px;display:flex}.geo-pick[data-v-e7068e6a]{width:190px}.geo-input[data-v-e7068e6a]{display:none}.geo-row[data-v-e7068e6a]{border:1px solid var(--dark-border);background:var(--dark-bg-raised);border-radius:8px;align-items:center;gap:10px;padding:8px 12px;font-size:13px;display:flex}.geo-row-icon[data-v-e7068e6a]{color:var(--dark-accent)}.geo-row-name[data-v-e7068e6a]{color:var(--dark-text);font-weight:600}.geo-row-delete[data-v-e7068e6a],.geo-row-meta[data-v-e7068e6a]{color:var(--dark-text-muted)}.geo-row-delete[data-v-e7068e6a]{cursor:pointer;background:0 0;border:0;margin-left:auto}.geo-row-delete[data-v-e7068e6a]:hover{color:var(--dark-danger,#f87171)}.geo-info[data-v-e7068e6a]{color:var(--dark-text-muted)}.geo-info[data-v-e7068e6a],.geo-warn[data-v-e7068e6a]{margin:0;font-size:13px}.geo-warn[data-v-e7068e6a]{color:#fbbf24}.geo-error[data-v-e7068e6a]{color:var(--dark-danger,#f87171);margin:0;font-size:13px}
